Hoofdinschrijving op 1 oktober
(11) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op de meest recente geplande... (10) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op de meest recente einddatum... (9) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op de meest recente einddatum... (2) BOL, BBL of examen-deelnemer? (1) Inschrijving op 1 oktober? Dit is de hoofdinschrijving op 1 oktober Geen hoofdinschrijving
(bijv. OVO/ODT) (12) Selecteer de inschrijving met het laagste crebo (8) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op meest recente begindatum periode (7) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op meest recente begindatum... (6) 1 inschrijving? Sorteer de inschrijvingen op hoogste niveau (5) 1 inschrijving? (4c) BBL inschrijving? (4b) BOL inschrijving? (4a) Examen-deelnemer inschrijving? (3) 1 bekostigde inschrijving?