Uitnodiging ROSA & NORA: werken met referentiearchitectuur (6 juni)

In het onderwijslandschap neemt het belang van het werken onder (referentie)architectuur meer en meer toe en de ROSA keten referentiearchitectuur wordt daarbij omarmd als kwaliteitsinstrument. Wil je daar meer over weten?

Op donderdag 6 juni 2019 is de NORA Gebruikersmiddag. Deze is van 13.00 uur tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel. Je bent van harte uitgenodigd!

Omdat we te gast zijn bij het ministerie van OCW, zul je volop voorbeelden uit het onderwijsdomein langs zien komen. De keuzesessies zijn dit keer verdeeld in drie tracks:

  • Het gedeelde gegevenslandschap in (onderwijs)ketens
  • Werken met (referentie)architectuur
  • Enterprise architectuur in de NORA Familie

Na de keuzesessies is er een paneldiscussie met de sprekers, waarin je vragen kwijt kunt die een enkele sessie of track overstijgen.

De NORA Gebruikersdagen zijn bij uitstek geschikt om kennis te delen over specifieke onderwerpen, bij te dragen aan de doorontwikkeling van de NORA en van gedachten te wisselen met architecten uit verschillende overheidslagen en organisaties. De Gebruikersdagen staan open voor iedereen die zich bezighoudt met architectuur in de publieke sector en interesse heeft in de onderwerpen die op tafel komen.

Bekijk de uitnodiging.