ECK Distributie en toegang

Inleiding

Edustandaard werkt samen met ketenpartijen in het onderwijs om afspraken aan te kunnen passen aan de wensen van gebruikers, technologische trends en (inter)nationale ontwikkelingen. De werkgroep Educatieve Distributie en Toegang richt zich op het bepalen, bestellen, leveren, toegang en gebruik van digitale leermiddelen. Bij de processen bepalen en bestellen gaat het ook om fysieke leermiddelen of combinaties met digitale leermiddelen.

Leden

De leden van de werkgroep Educatieve Distributie en Toegang vertegenwoordigen softwareleveranciers, distributeurs en uitgeverijen in het VO en MBO.

Meedoen

Wilt u een bijdrage leveren aan de discussie over de distributie van en toegang tot digitale leermiddelen en de afspraken die daarvoor nodig zijn? U kunt dan contact opnemen met e.reinhoud(Replace this parenthesis with the @ sign)kennisnet.nl.

Contact

Wilt u meer weten over de Werkgroep Educatieve Distributie en Toegang? Neemt u dan contact op met e.reinhoud(Replace this parenthesis with the @ sign)kennisnet.nl. Erwin is standaardisatie-expert bij Kennisnet.

Bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gepland.
Documentatie van eerdere bijeenkomsten is terug te vinden in het overzicht bijeenkomsten.