ECK Distributie en toegang

Inleiding

Edustandaard werkt samen met ketenpartijen in het onderwijs om afspraken aan te kunnen passen aan de wensen van gebruikers, technologische trends en (inter)nationale ontwikkelingen. De werkgroep Educatieve Distributie en Toegang richt zich op het bepalen, bestellen, leveren, toegang en gebruik van digitale leermiddelen. Bij de processen bepalen en bestellen gaat het ook om fysieke leermiddelen of combinaties met digitale leermiddelen.

Leden

De leden van de werkgroep Educatieve Distributie en Toegang vertegenwoordigen softwareleveranciers, distributeurs en uitgeverijen in het VO en MBO.

Voorzitter
P. Boersema (Stichting Edu-iX )

Beheer FDE
J. van der Arend Kennisnet (Kennisnet / Edustandaard)

Beheer ECK DT
E. Reinhoud Kennisnet (Kennisnet / Edustandaard)

Deelnemers
D. Heringa (Kennisnet)
P. Hoos (mbowebshop)
J. Janszen (Deviant)
E. Verwoerd (Iddinkgroup)
E. Franke (Malmberg)
M. Zetstra (Noordhoff)
S. Bonsink (Edu-iX Licentiekantoor)
S. Schreurs (VanDijk Educatie)

 

 

 

Meedoen

Wilt u een bijdrage leveren aan de discussie over de distributie van en toegang tot digitale leermiddelen en de afspraken die daarvoor nodig zijn? U kunt dan contact opnemen met Erwin Reinhoud via info(Replace this parenthesis with the @ sign)edustandaard.nl.

Contact

Wilt u meer weten? Neem voor ECK DT contact op met Erwin Reinhoud en voor FDE met Jos van der Arend. Zij zijn bereikbaar via info(Replace this parenthesis with the @ sign)edustandaard.nl.