Metadata – subwerkgroep ECK metadata [beëindigd]

Inleiding

De subwerkgroep ECK (educatieve contentketen) metadata beheert de afspraken die het zoeken en vinden van educatieve content technisch mogelijk maakt. Alle stakeholders kunnen aansluiten bij de werkgroepen. Besluiten worden op basis van consensus genomen.
 
Nota bene: deze werkgroep is op dit moment niet actief, maar nog wel beschikbaar om kwesties binnen de scope te agenderen. Over de toekomst van deze werkgroep wordt een voorstel ontwikkeld door Bureau Edustandaard.

Leden

De leden van de werkgroep Metadata vertegenwoordigen onder andere onderwijsinstellingen, softwareleveranciers, distributeurs, de MEVW, de Koninklijke Bibliotheek, de NTR, Beeld en Geluid, Kennisnet en SURF.

Meedoen

Wilt u een bijdrage leveren aan de discussie over metadata in het onderwijs en de afspraken die daarvoor nodig zijn? U kunt zich aanmelden voor deze werkgroep. U ontvangt dan ook de uitnodiging voor komende bijeenkomsten.

Contact

Wilt u meer weten over de Werkgroep Metadata – subwerkgroep ECK metadata? Neemt u dan contact op met Bureau Edustandaard via info(Replace this parenthesis with the @ sign)edustandaard.nl

Bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gepland.
Documentatie van eerdere bijeenkomsten is terug te vinden in het overzicht bijeenkomsten.